Gość Napisano 29 Październik 2001 Share Napisano 29 Październik 2001 Mam stary \śmietnik\" ok 40 ciężkich sprzętów spalone i zakopane w piaskowni wyciągłem dwie BM-ki z lżejszych rzeczy ale pozatym kupa ciężkiego sprzętu.Jak jesteś zainteresowany to możemy coś zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2001 Share Napisano 30 Październik 2001 to ja poprosze jakis kontakt - i to pilnie na priva : jadzik@post.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Listopad 2001 Share Napisano 1 Listopad 2001 JA też jestem zainteresowany. Poza tym miałbym propozcję. Pisz a priv emgolec@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Listopad 2001 Share Napisano 1 Listopad 2001 w miare mozliwosci, chcialbym pomoc. nie oczekuje nic w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Listopad 2001 Share Napisano 1 Listopad 2001 Nie ma sprawy.Dzwoń.0-601-45-63-94 Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopad 2001 Share Napisano 4 Listopad 2001 Awięc sprawa wygląda następująco:sprzęt ten był a w zasadzie jest zwieziony przez wycofujące się odziały niemieckie z powodu uszkodzeń bądz innych pierduł,podpolony i zepchnięty do dziury na piaskowni. Obecni piaskownia nie istnieje a sprzęta są w stanie wiadomym pozatym jest w glebie pare niespodzianek typu wiadomego miało to zabespieczyć przed ciekawośćią wroga.A temat jest na Sląsku,jeśli ktoś jest zainteresowany to możemy coś zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopad 2001 Share Napisano 5 Listopad 2001 zróbmy TO.jezeli mialo by to byc w tym roku to przypominam :-)) ze wkrotce przymrozki, zatem pospieszmy sie, nie lubie przerzucac zmarzliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopad 2001 Share Napisano 5 Listopad 2001 Ja rowniez chetnie sie przyłączę.Pisz na privat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopad 2001 Share Napisano 5 Listopad 2001 Ja też chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopad 2001 Share Napisano 5 Listopad 2001 Jeżeli to Górny Śląsk,to też chciałbym się dołączyć.Pewnie przyda się każda para rąk do kopania.W zamian oczekuję zrobienia ciekawych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopad 2001 Share Napisano 12 Listopad 2001 Chętnie się dołącze.Jak byście potrzebowali profesjonalnego sprzętu elektr. i mechanicznego służe pomocą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopad 2001 Share Napisano 13 Listopad 2001 Ustalmy może wreszcie bardziej konkretnie? Końcówka listopada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopad 2001 Share Napisano 13 Listopad 2001 Witam wszystkich zainteresowanych tematem,niestety niemogłem szybcuej napisać ze względów terenowych.Moja propozycja jest aby spotkać się na czacie underground pod koniec listopada,niestety taki termin tylko odpowiada w związku z wyjazdem 16.11 w teren na czas nieokreślony :-))).Po powroćie odezwe się na forum i porozmawiamy o konkretach w gronie zainteresowanych.PS.Trzeba to zrobić zimom bo niewiedzie tam kopara (dojazd przez teren bagnisty)chyba że wytniemy pół lasu.Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy i eksploratorów Krzysztof UNDERGROUND. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopad 2001 Share Napisano 14 Listopad 2001 Smietniki to ciekawy temat, ja ostatnio trafiłem na pomorzu śmietnik 15 SS Lettland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.