zabi Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 Witam.Chciałbym się dowiedzieć czy te spodnie nadają się rekonstrukcji września??http://allegro.pl/item286463616_spodnie_mundurowe_szare_ddr_do_reko_g_48_1_.htmlDodam tylko, że jestem już desperat bo szukam z jakieś pół roku portek i nic:(Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Niezbyt się nadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 nie niezbyt, one nie nadają się ZU PEŁ NIE! ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 No to ja już nie wiem:( Kaplica zupełna. Albo taki ze mnie kasztan, że do tej pory nie znalazłem sobie portek, albo naprawde ciężko je zdobyć?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Ciężko, oj ciężko o tanie, a dobre spodnie. Dobre i droższe można zassać zza Wielkiej Wody", ale dochodzi cło, także trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu nawet jakichś 550-600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 No, widziałem Richarda Underwooda tylko że drogo:( chyba jeszcze poczekam aż trafią się ładne szwedy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexxg Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Dość powszechnie używane są spodnie armii szwedzkiej z lat 40-50. Ostatnio o nie ciężko w Polsce. Polecam ebay.com , ostatnio się tam pojawiły, tylko kwestia rozmiarówki. Jest to odzież używana (zdaje się 7% VAT), a i ceny rzędu 17USD max, więc cło też nie za wysokie. Cena nie powinna w sumie przekroczyć 100 (gdy uda się bez cła)czy 130 (jak się nie uda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.