okon1 Napisano 13 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2004 szukam ludzi z kaszub którzy nudzą sie sami w lesie(czyli na wykopki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstergrzech Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Sprecyzuj pojęcie Kaszuby (rozległa przestrzeń w województwie pomorskim), z której części. Może będę zainteresowany.Pozdrawiam Grzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon1 Napisano 13 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2004 kartuzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
florek Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 cze. niejestem z kartuz ale lubie te tereny i jak masz cheć to można kiedyś sie gdzies wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 nie ma sprawy daj jakies namiary na siebie to sie odezwe.a tak a propo to skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 cześć chłłopaki z kaszub, jestem z bytowa, oczekuje propozycji co do kopania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Witam.jestem z Gdanska ale okolice Kartuz tez mnie interesuja z chęcia sie z wami wybiore :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Też jestem z Gdańska.Szukam chętnych do rycia w okolicach Czarnego.Mam konkretne plany do zrealizowania po 20.07Dajcie znać.Drynda jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Wykrywki brak.Ale sił i szpadla styka.Gdyby co........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 jestem za wyjazdem do czarnego, mieszkam w Bytowie, kontakt na maila.pozdrawianm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asael Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Jestem z Żukowa i jeśli ktoś byłby chętny na wykopki w mojej okolicy, to niech da znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludomir Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Panowie bede od soboty za koscierzyna (korne gostomie , stezyca te okolice) bede do poniedzialku jesli sa chetne osoby na skarby:)) to muj nr... 508 149 321 prosze pisac sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.