krymek13 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witam. Mam pytanie czy skota morzna zarejestrować i przemieszczać się na zloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 MoŻna...http://allegro.pl/item286162327_skot_pozarniczy_8_x_8_woz_strazacki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g.polik Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Mój SKOT zarejestrowany jest jako Towos" - czyli 9 osób plus 2 tony ładunku. Ale to rejestracja sprzed 10 (albo więcej) lat. Z tego co wiem sa aktualnie jakieś problemy - ale chyba coś na ten temat powiedzą w wydziale komunikacji ... . Może jakieś orzeczenie rzeczoznawcy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Miałem przyjemność kiedyś tym pojeździć z małym hukiem hehhe- muszę przyznać że w terenie jest niesamowity przejeżdżaliśmy na ścince drzew przez powalone pnie drzew prawie na dość dużej szybkości coś niesamowitego –ale najadłem się trochę strachu –a co do opinii że jest nie do zatrzymania heheh to nam się udało go zatrzymać w torfie hehe- co do rejestracji to nie pamiętam aby były kłopoty -najlepiej podnieś słuchawkę iż zadzwoń do swojego wydziału komunikacji –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 W dniu 16.12.2007 zrobiliśmy sobie małe manewry BunkereXplorers vs Grupa Śląsk która to wkroczyła do akcji skotem i nie ukrywam ze osoby które tym nie jeździły były pod wrażeniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Kurt --To tam w kabinie to pożar ?hehehe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 prawie zgadłeś był to ósmy pasażer Nostromo :Dpozdro Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krymek13 Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2007 Witam. Dzięki za rady,a jak jest z częściami zamięnnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g.polik Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 trochę części mam - możemy się pozamieniać. Innych (resztek) trzeba szukać w magazynach wojskowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.