Witam! Jest to według mnie tulejka która pierwotnie znajduje się na wyciorze od muszkietu. Jak uwazacie koledzy?? Śr 1cm., dł.3.3cm
Jakis okres temu wyszło na polu gdzie prawdopodobnie starły sie wojska napoleońskie z prusakami. Potwierdzenie mojej hipotezy ,przez was, da mi pewnosć ze to własnie TO pole i umozliwi mi zaweżenie poszukiwań. Nie moge jednoznacznie zlokalizować miejsca tej zapomnianej potyczki a terenu SPORO! Dodam moze ze kilka metrów dalej wyskoczyła kula muszkietowa. Dziekuje
Pytanie
Menzo
Witam! Jest to według mnie tulejka która pierwotnie znajduje się na wyciorze od muszkietu. Jak uwazacie koledzy?? Śr 1cm., dł.3.3cm
Jakis okres temu wyszło na polu gdzie prawdopodobnie starły sie wojska napoleońskie z prusakami. Potwierdzenie mojej hipotezy ,przez was, da mi pewnosć ze to własnie TO pole i umozliwi mi zaweżenie poszukiwań. Nie moge jednoznacznie zlokalizować miejsca tej zapomnianej potyczki a terenu SPORO!
Dodam moze ze kilka metrów dalej wyskoczyła kula muszkietowa.
Dziekuje
+++Pozdro++++
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.