poszukiwacz666 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 co mozecie mi powiedziec o wykrywkach typu Pi bo mam zamiar taka zakupic i czy jest ona dobra na militarke i jakie macie odnosnie nich opinie.
poszukiwacz666 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 czy kupic model do samodzielnego montazu czy kupic wykrywacz typ pi produkowany przez jakas firme
puchatek 77777 Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 moj znajomy, dowodca patrolu saperskiego pare lat temu chodzil z PI firmy Elap i sobie chwalil.Tyle wiem
adek1990 Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 jezeli znasz sie na elektronice to mozesz kupic zestaw do samodzielnego montazu ale mysle ze gotowy wykrywacz bedzie lepszy ..pozdro adek1990
walker69 Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Ja mam od pół roku Jabla z Allegro. Słyszałem wcześniej dużo złych opinii o nim ale znalazł już parę fajnych rzeczy. Na początek w sam raz. Na militarkę jest super ale drobnych kolorków też tak bardzo nie omija jak mówią.
Saper93 Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Lepiej kup zrobionego. Patrz, cena do złozenia to 72zł, drót na cewke, rurki na stelaż to jest ok 10-15 zł, albo i więcej, nie wiem ile kosztuje ten miedziany drut. To masz już 87zł. Do tego mozesz coś pomylić i stracić cały zestaw. Na aledrogo czasami ktoś wystawia swojego jabelka i chodzą po 100zł z dobrym stelazem. Albo po 70 zł ze stelażem do wymiany. Więc lepiej poczekaj, zima jest, ziemia twarda. Swięta tuż, tuż, masz dużo czasu do wiosny i moze jakaś kasa się znajdzie i kupisz es jakiegoś VLF z dyskryminacją. Dyskrymianacja pozwoli ci na szukaniu militarki w miejscu gdzie jest pełno odłamków, albo monet na polu. Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Lepiej kup zrobionego. Patrz, cena do złozenia to 72zł, drót na cewke, rurki na stelaż to jest ok 10-15 zł, albo i więcej, nie wiem ile kosztuje ten miedziany drut. To masz już 87zł. Do tego mozesz coś pomylić i stracić cały zestaw. Na aledrogo czasami ktoś wystawia swojego jabelka i chodzą po 100zł z dobrym stelazem. Albo po 70 zł ze stelażem do wymiany. Więc lepiej poczekaj, zima jest, ziemia twarda. Swięta tuż, tuż, masz dużo czasu do wiosny i moze jakaś kasa się znajdzie i kupisz es jakiegoś VLF z dyskryminacją. Dyskrymianacja pozwoli ci na szukaniu militarki w miejscu gdzie jest pełno odłamków, albo monet na polu. Pozdrawiam!
poszukiwacz666 Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Napisano 25 Grudzień 2007 ale sprawdza sie on w terenie i wart go kupic
szymi Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 wykrywacza Pi stanowczo odradzam chodziłem z nim 3 lata kopiesz wszystko odłamki gwożdzie itp strata czasuPozdrawiamSzymi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.