Domino(*) Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 Witam,Bardzo proszę o tłumaczenie.Pzodrawiam
Domino(*) Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 Witam,Bardzo proszę o tłumaczenie.Pzodrawiam
mundek Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Nie ma sprawy ale poczekaj do weekendu .Pozdrawiam
mundek Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Ide spac .5 razy pisze odpowiedz i na koniec mi sie strona wywala.List jest o pierdolach typu ze nic sie nie dzieje u niego,ze dostal jej list ,martwi sie o bombardowania ktorych ona jest swiadkiem i jej znajomi .Ze bombardowania wzrosna al e kiedys to sie skonczy i sie zobacza.Pozdrow Marcela i twoja siostre ,kiedys do nich napisze oddzielnie.co tam u panstwa xy tez maja stracha itp.itd cos tam z lilii(jakis talizman)od ciebie mi przynosi szczescie.pozdrawiam twoj drogi maz.To w skrocie tlumaczenie drugiej strony bo pierwszej brak.A tak w ogole to nie czyta sie cudzej korespondencji.
Domino(*) Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 Nie ma sprawy czekam cierpliwie :)
Domino(*) Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Dzięki wielkie Mundek, mógłbyś przesłać mi tłumaczenie na maila?Bardzo mi na tym zależy :)Pozdrawiam
Pytanie
Domino(*)
Witam,
Bardzo proszę o tłumaczenie.
Pzodrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.