Robi65 Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 Witam!W związku z przygotowywaniem publikacji o gen. Kleebergu -poszukuję kontaktu z autorami zdjęć rekonstrukcji bitwy pod Kockiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Jeśli te fotki cię zainteresują to są one mojego autorstwa i bez problemu możesz je zamieszczać:http://www.ztslublin.lap.pl/wola-gulowska2007.htmlImieliński Zbigniew Lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Mam też fotki z Serekomli 2006 ale musisz mi podać maila to by ci je podrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi65 Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Wielkie dzięki za kontakt - informację przesłałem na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.