Gość Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 Witam wszystkich, nie jestem jakims tam poszukiwaczem czy cos, poprosty sie interesuje troche militariami z okresu II wojny, mam troche lusek i pelnej amonicji, nie posiadam wykrywacza... Kiedys jak bylem na wakacjach u babki planowalem sie wybrac na ryby, wziolem szpadel i chcialem nakopac robakow, nagle natrafilem na cos metalowego, po oczyszczeniu okazalo sie to magazynkiem od pepeszki, z zewnatrz jest troche skorodowany, ale gdy otworzylem go niemoglem uwierzyc, wlozona byla do niego jakas szmata, gdy ja wyciagnolem zobaczylem wnetrze magazynku w idealnym stanie, zero korozji, jeszcze nasmarowane, wszystko dziala. Moje pytanie to ile moze byc warty taki magazynek??
Saper.17 Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 Witam kolege moim skromnym zdaniem to taki magazyne może być warty od 25 zł do35zł.:)ale to według mnie jest tyle wart.Pozdrowienia Saper:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.