borneo Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 Nabyłem taką oto ładownice albo to co z niej ktoś uratował. Proszę o informqacje od jakiej to ładownicy?... . Ten od którego ten przedmiot nabyłem określił , że to plska.
borneo Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 jak przymierzam łódki z nabojami to wchodzą 3 a przecież były po 2 łódki to każdej z przegrody...
borneo Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 na komorach nigdzie nie znalazłem sygnatur... pewnie były na klapkach ale niestety ich nie ma...
borneo Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 m... i teraz druga część mojego pytania ... bardzo proszę o podanie wymiarów pleców chciałbym to zrekonstruować. Za wszelkie pomocne informację z góry wszystkim dziękuję.
borneo Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 a to już przygotowana skóra do rekonstrukcji plecow... tylko brakuje wymiarów dł. góry i dołu. ...
Pytanie
borneo
Nabyłem taką oto ładownice albo to co z niej ktoś uratował. Proszę o informqacje od jakiej to ładownicy?... . Ten od którego ten przedmiot nabyłem określił , że to plska.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.