mike110 Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2007 Mam pytanie skierowane chyba głównie do ludzi z Polonia Militaris: gdzie mółbym zdobyć tę książkę? Na Waszej stronie nie mogłem nic o niej znależć, a wydawcą jest Wasza Fundacja. Bardzo prosiłbym o informacje-mocno mi na niej zależy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edyta_105 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Ja również chciałabym kupić książkę Huberta Królikowskiego 1 Batalion Szturmowy, dlatego równiż proszę o jakiekolwiek informacje, gdzie mogłabym ją dostać? Zalogowałam się nawet na stronie Fundacji Polonia Militaris, która jest wydawcą tej książki, ale nie znalazłam tam nic co by mnie interesowało, nawet żadnego kontaktu do ich siedziby dlatego proszę wszystkich o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Jesli ta prośba jest aktualna, proszę o mail na adres wzalewski@o2.plwojciech zalewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.