Skocz do zawartości

repliki brono drugowojennej

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
panowie ma takie pytanie.czy ktoś wie m ozę gdzie mozna nabyć repliki brono drugowojennej chodzi mi najbardziej o mp40 i walther p38 mozę ktoś za jakis sklep albo sklep intenetowy?jakiś czas temu słyszałem tez o replimach broni do składania i czy można gdzies takie dotać.będę wdzięczny za każdśą informacje.
Napisano
koszt wysyłki kasy do honkkongu (stamtąd sprzedają), koszt przesyłki i ubezpieczenia , pewnie jakieś cło chyna 8 lub 10% ale spada cena na allegro ostatnio około 300 , na ebay 19.99 $
Napisano
Może ktoś by sie za to wziął , zebrał chętnych pozbierał kase i wysłał zamówienie jako jedno. Co wy na to panowie?
Napisano
to badziew. lepeij juz kup mp firmy maruschin ale to ok 250 $ ale strzela.
Napisano
Witam

Mam pytanie.
Ile mogła by kosztować replika polskiego rkm-u wz.28 ? Czy jest jakaś firma w Polsce lub zagranicą która taką replikę mogłaby wykonać ?
Za odpowiedź z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Duszan
Napisano
takie mp40 z plastiku mozna kupic rowniez w niemczech, na ebayu, kiedys pisalem do goscia ze chce wziac 0 sztuk, jednak bez odpowiedzi

z niemiec to i na piechote mozna se przyniesc, jezeli ktos mieszka dostatecznie blisko granicy :)
Napisano
Frozzer! Czy mógłbyś napisać więcej o takich replikach MP40 z Niemiec. Jaka firma to robi? Gdzie tego szukać - w sklepach modelarskich czy innych? Moża masz jakieś namiary na sklepy lub pomysł gdzie to można znaleźć? Jestem zainteresowany taką repliką MP 40 - chcę sobie powiesić na ścianie więc nie zależy mi czy jest plastikowa czy metalowa ;-). POZDRO
Napisano
Znalazłem sporo tych MP 40 na angielskim Ebayu ze 30 sztuk :P tyle że z Honk Kongu są.Ciekawe ile by kosztowała przesyłka, pewnie nie tanio:P.Koszt takiej repliki to 9.99 $ na kuleczki 6 mm.Wielkość 1:1.Natomisat na Allegro koszt takiego samego 300zł (sic!).Bez komentarza.Orientuje się ktoś jaki liczy się takie przesyłki??

Pzdr
Napisano
gość Z Honk kongu napisał że przy 10 sztukach koszt przesyłki to 15$ od sztuki , dochodzi jeszcze koszt przelewu , Polska nie jest w Paypal , a Western Union jest drogi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie