Descent Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 w niedziele wybieram sie z wykrywka na miejsce w ktorym bylo gniazdo ckm-ow. chcialbym sie spytac co tam moge znalezc??pzdr.Descent
Pit_100 Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Na pewno peeeeełno łusek, przy odrobinie szczęścia taśmy, skrzynki. Zawsze jest szansa na jakis inny ciekawy fant. Powodzenia!
f35jsf Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Piszczące i głodne:))) Sorki nie mogłem się powstrzymaćA teraz na poważnie, kiedyś w gnieździe znalazłem...kapsel po buskowiance, więc przygotuj się i na taki scenariusz:)))Powodzenia i czekamy na fotki:)))
matrix14xxx Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Znalazłem kiedyś ponad 300 łusek od mauzera z czego kilkadziesiąt stalowych,kilkanaście polskich,kilka ss,były też czeskie i jugosłowiańskie
Darek419 Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Mogą być również puste taśmy,guziki od celty na których mogli leżeć.Tak było w moim przypadku.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.