Cieszyniak Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 krótka narada wojsk.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 nasi chlopcy w drodze na bitwe......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 naprzód wiara...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 poczatek inscenizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 niebawem dodam zdjecia z bitwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger555 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 jak dla mnie to impreza pod Austerlitz to mistrzostwo świata,nie wiem czy w polsce uda się kiedys zrobic cos takiego...a sama bitwa jak i przejście żołnierzy ulicami miasta robią naprawde wielkie wrażenie,te ich kolorowe stroje-coś pięknego!!!Kazdy jest w tym dokładny nie ma kaszanki-wszystko jest na swoim miejscu...Ludzie bierzcie się z nami za rok bo naprawde jest co potem wspominac..POZDRAWIAM WOJTEK 101 Screaming Eagles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Racja, impreza na poziomie. Byłem pierwszy raz i nadal jestem pod wrażeniem. Koniecznie trzeba zaplanować wyjazdy na polskie imprezy tego typu jak np.: Raszyn czy Olszynka Grochowska, żeby móc stworzyć sobie porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Kawaleria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Bitwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Piechota w natarciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Huzar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Huzar ponownie:) nie załadowało mi zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Artyleria na stanowiskach ogniowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italeri Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Grenadierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Wiem, że mój post powinien ukazać się w dziale bodaj Książka i Film - przepraszam administratora - , ale chciałem przy okazji tej wspaniałej rekonstrukcji jaką jest Austerlitz powiedzieć, że wreszcie ukazał się na DVD z polskimi napisami słynny film Waterloo" !!!!! Wart obejrzenia przez każdego rekonstruktora z każdej epoki !!!!!I pamiętajcie o jednym, film był realizowany w czasach kiedy nie było zdjęć komputerowych !!!! Dlatego na ekranie mamy żywych" tysiące piechurów, kawalerzystów i wybuchy artylerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanus Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Potwierdzam wszelkie pozytywne komentarze,impreza wielkiego formatu,solidna robota,grupy rekonstrukcyjne to fachowcy w każdym calu co widać po widowisku jakie co roku tworzą.Byłem pierwszy raz i od razu wpisuję tę inscenizację w swój kalendarz podobnych imprez.Dzięki Krzychu za organizację wyjazdu,było wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.