Cezarian Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 Witam!!! Mam prosbe czy ktoś spotkał się z takimi oznaczeniami na saperkach ??a jak tak to jakie były to formacje i jakich państw ??? z góry dziękuje za pomoc,wszelkie sugestie mile widziane.Pozdrawiam
Cezarian Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 Witam!!! Mam prosbe czy ktoś spotkał się z takimi oznaczeniami na saperkach ??a jak tak to jakie były to formacje i jakich państw ??? z góry dziękuje za pomoc,wszelkie sugestie mile widziane.Pozdrawiam
Cezarian Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 Witam !!!!A ja na was tak liczyłem jak na nikogo w tym kraju i co ??NICA może jednak ktoś zajrzy i coś sobie przypomni.Cały czas czekam.Pozdrawiam Cezarian
Pytanie
Cezarian
Witam!!! Mam prosbe czy ktoś spotkał się z takimi oznaczeniami na saperkach ??a jak tak to jakie były to formacje i jakich państw ??? z góry dziękuje za pomoc,wszelkie sugestie mile widziane.
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.