ostwid Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 CZy to jest nowy produkt firmy Sturm czy stary.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 zapomniałem dodać strony :http://www.allegro.pl/item271827843_bluza_kangurka_wh_splinter_repro_i_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMarcinx Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Oczywiście że nowy. Moim zdaniem stary o wiele lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 czy ja wiem...moim zdaniem jeśli chodzi o kolory, to nowy Sturm jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOVA Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Zdecydowanie jest to nowy produkt STurma nie dosc ze kolory sa troszke inne to i sznurki sa inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 stare kamo na kurtkach maskujących jest do dupy, nie przypomina oryginału, kiedys juz dawałem porównanie nowej ich tkaniny z org tkanina i ludzie biegli w temacie chwalili, wiec bez herezji mi tu bo to nie o gust ale o poziom odwzorowania chodzi ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMarcinx Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Oki kolego ober_schutze ;) mój błąd, muszę sie przyznać osobiście nie miałem w reku obu naraz więc mój argument jest bez podstawy.Przepraszam za wprowadzanie w błąd.pozdr. xMarcinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 No widzisz, tu nie chodzi ze chciałem sie przyczepic czy cos, ale pozniej ludzie czytaja takie tematy i wyrabiaja sobie opinie, wiec wolałem to wyjasnic zeby ktos pozniej nie spedził 2 tyg na szukaniu starego sturma i sie zawiodl ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMarcinx Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Oczywiście rozumiem, nie posiadam takiej bogatej wiedzy historycznej, sugerowałem sie opinią jednego znajomego, która była błędna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 No i miodzio przynajmniej wiem co kupić a co omijać z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 Dzieki za pomoc:)Właśnie już zamówiłem i czekam na przesyłkę ,pod koniec tygodnia powinna być. Jak ją dostanę to wrzucę fotkę.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMarcinx Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 WitamMając na uwadze oszczędzanie miejsca na forum, dołączam sie do postu z prośbą o pomoc. Ca sadzicie o jakości tej małpki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=281493048&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.do Admina Nie jest to reklama nie znam Sprzedającego"Nie jestem znawcą kamuflażu stąd też moje pytanie z góry b dziękujePozdrawiam xMarcinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.