Gość Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 CześćChciałbym się dowiedzieć, czy można w jakiś sposób wysłać paczkę do naszej kochanej Unii Europejskiej za zaliczeniem, tzn. chciałbym w miarę bezpiecznie uzyskać zwrot opłaty + zapłatę za towar i to po niskich kosztach. Czy ktoś miał kiedyś taki problem?Pozdrawiam
muslim Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Idz na poczte i ich wypytaj, oni wiedzą, że tego nie da się zrobić :(
Gość Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 He he, byłem, pytałem, ale może to jakoś by się dało zrobić. W każdym bądź razie przedpłata też chyba nie wchodzi w grę, no bo jak, pieniądz niewielki, może mu wyślę w prezencie, zależy ile kosztuje wysyłka takiej paczuszki z 0,5 kg. Pozdrawiam
danieloff Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Paczki zagraniczne są zajebiscie drogie - jeżeli prtzedmiot nie jest zbyt kańciasty", to proponuję wsadzić go w kopertę z bąbelkami i wysłać jako duży list - ja tak robiłem, jest 3 razy taniej i wszystko doszło.Daniel
muslim Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Możesz nawet zapakować w pudełko i wysłać jako list, zależy od wagi.Dużo taniej niż paczka.
Jaro5 Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Witam.Jeśli jest mozliwość to stanowczo polecam wysłanie jako list. Wysyłałem ostatnio przesyłke do Niemiec i gdybym chciał wysłac jako paczkę do 1 kg to koszty oscylowały w granicach 50 zł a list w piankowej kopercie kosztował 11.Pozdrawiam
Gość Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Chyba wersja z piankową kopertą będzie najlepsza.Dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.