Moskit1 Napisano 28 Listopad 2007 Autor Napisano 28 Listopad 2007 Witam panowie!!Mam małe pytanie jak wy szukacie w rejonie torów???(Czy w ogóle mięliście z takim czymś do czynienia?)Chodzi mi oto czy macie problemy z rudą żelaza i różnymi takimi pierdołami!!Mam miejscówkę i namiar ze partyzantka wykoleiła pociąg z amunicją i sprzętem żeby sprawdzi czy to wiarygodne poszukałem, co nieco i była taka sytuacja ze tory został rozkręcone no i wiadomo, o co chodzi czy będzie problem eksploracją będę musiał każdą rude do kupeczki zbierać i śruby(((((@#$%POZDRAWIAM i dziękuje z góry za życzliwe odpowiedzi
danieloff Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 Uważaj na Straż Ochrony Kolei, w związku z plagą złomiarzy i kradzieżami elementów infrastruktury kolejowej SOK wzmogła nadzór. Wystarczy, że maszynista da cynk, że kręcisz się z dziwnymi urządzeniami w pobliżu torowiska i patrol Cie zawinie. Samo chodzenie po torach również jest zabronione. Nie rzucaj się w oczy i nie rozkopuj nasypu. To tyle rad.
danieloff Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 O, właśnie na takich panów uważaj. I na szarika też.
Moskit1 Napisano 28 Listopad 2007 Autor Napisano 28 Listopad 2007 Nie przerażaj mnie Ja tylko będę sobie szukał i za sobą zawsze posprzątam BRBRBRPieskowi zawsze znajdę jakąś kiełbaskę,))))))))ale jemu to nie. Zostanie ( w nogi) tylko ze za stary na taki uciekanie Dzięki za informacje zastanowię się czy szukać.))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.