Skocz do zawartości

Pytanie????

Moskit1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panowie!!
Mam małe pytanie jak wy szukacie w rejonie torów???(Czy w ogóle mięliście z takim czymś do czynienia?)
Chodzi mi oto czy macie problemy z rudą żelaza i różnymi takimi pierdołami!!
Mam miejscówkę i namiar ze partyzantka wykoleiła pociąg z amunicją i sprzętem żeby sprawdzi czy to wiarygodne poszukałem, co nieco i była taka sytuacja ze tory został rozkręcone no i wiadomo, o co chodzi czy będzie problem eksploracją będę musiał każdą rude do kupeczki zbierać i śruby(((((@#$%
POZDRAWIAM i dziękuje z góry za życzliwe odpowiedzi

Uważaj na Straż Ochrony Kolei, w związku z plagą złomiarzy i kradzieżami elementów infrastruktury kolejowej SOK wzmogła nadzór. Wystarczy, że maszynista da cynk, że kręcisz się z dziwnymi urządzeniami w pobliżu torowiska i patrol Cie zawinie. Samo chodzenie po torach również jest zabronione. Nie rzucaj się w oczy i nie rozkopuj nasypu. To tyle rad.

Nie przerażaj mnie Ja tylko będę sobie szukał i za sobą zawsze posprzątam BRBRBR
Pieskowi zawsze znajdę jakąś kiełbaskę,))))))))ale jemu to nie. Zostanie ( w nogi) tylko ze za stary na taki uciekanie Dzięki za informacje zastanowię się czy szukać.))))))))))))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie