Moskit1 Napisano 28 Listopad 2007 Autor Share Napisano 28 Listopad 2007 Witam panowie!!Mam małe pytanie jak wy szukacie w rejonie torów???(Czy w ogóle mięliście z takim czymś do czynienia?)Chodzi mi oto czy macie problemy z rudą żelaza i różnymi takimi pierdołami!!Mam miejscówkę i namiar ze partyzantka wykoleiła pociąg z amunicją i sprzętem żeby sprawdzi czy to wiarygodne poszukałem, co nieco i była taka sytuacja ze tory został rozkręcone no i wiadomo, o co chodzi czy będzie problem eksploracją będę musiał każdą rude do kupeczki zbierać i śruby(((((@#$%POZDRAWIAM i dziękuje z góry za życzliwe odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Uważaj na Straż Ochrony Kolei, w związku z plagą złomiarzy i kradzieżami elementów infrastruktury kolejowej SOK wzmogła nadzór. Wystarczy, że maszynista da cynk, że kręcisz się z dziwnymi urządzeniami w pobliżu torowiska i patrol Cie zawinie. Samo chodzenie po torach również jest zabronione. Nie rzucaj się w oczy i nie rozkopuj nasypu. To tyle rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 O, właśnie na takich panów uważaj. I na szarika też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 28 Listopad 2007 Autor Share Napisano 28 Listopad 2007 Nie przerażaj mnie Ja tylko będę sobie szukał i za sobą zawsze posprzątam BRBRBRPieskowi zawsze znajdę jakąś kiełbaskę,))))))))ale jemu to nie. Zostanie ( w nogi) tylko ze za stary na taki uciekanie Dzięki za informacje zastanowię się czy szukać.)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.