Dani Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 WitamZastanawiam sie nad zakupem wykrywacza biorę pod uwagę dwa modele GT2500 i XLT.Szukam glownie kolorowej drobnicy i monet na polach i ugorach.Doradzcie prosze.
reglass Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Witam!GTI 2500 jest na pewno prostszy w obsłudze od XLT obydwa są bardzo dobre na kolorek.XLT jest trudnym sprzętem wymaga czasu etc.ja bym był za XLT ma dobry dynamik i tryb mixmode tzw. ''mixerek'' (tryb statyczny z dynamicznym) bardzo trudny tryb do opanowania przez operatora ale jak się go opanuje to daje super efekty:)użyj opcji szukaj na tym forum i innych a znajdziesz dużo o XLT GTI2500pozdrawiam reglass
Dani Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Napisano 8 Grudzień 2007 Dzieki reglass.Chyba kupię XLT ale ciągle się jeszcze zastanawiam.Pozdrawiam
Dani Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Napisano 12 Grudzień 2007 Zmieniłem zdanie zamówiłem sovereigna.Ciekawe jak będzie się sprawował w porównaniu z solarisem?
damiani Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Z całą pewnością będzie o niebo cięższy i mniej wygodny ze względu na pokrętła z tyłu za łokciem ;)
Dani Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Napisano 21 Grudzień 2007 Całe szczęście ze elektronikę mozna zamontowac pod podłokietnikiem, gdy jest przed uchwytem wykrywacz nie jest dobrze wyważony.Narazie czekam żeby wypróbować wykrywacz w terenie.
Ciapek Napisano 24 Grudzień 2007 Napisano 24 Grudzień 2007 Dani Jak już pochodzisz z nowym sprzętem to napisz jakie wrażenia w porównaniu do solarisa. Bardzo jestem ciekaw różnic. A tym czsasem Wesołych Świąt.
Dani Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Napisano 24 Grudzień 2007 Nad fisherem się nie zastanawiałem.Szukałem dobrego sprzętu na monety, wybór padł na sovereigna.Czekam na trochę lepszą pogodę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.