crazyiwan Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 Jak w temacie proszę o Identyfikacje bagnetu z jakiego kraju, z jakiego okresu ewentualnie ile można za niego dać. Jest własnością dziadka i nie wiem ile za niego mogę dać. Z góry dziękuję i pozdrawiam Crazy Iwan
crazyiwan Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 Jak w temacie proszę o Identyfikacje bagnetu z jakiego kraju, z jakiego okresu ewentualnie ile można za niego dać. Jest własnością dziadka i nie wiem ile za niego mogę dać. Z góry dziękuję i pozdrawiam Crazy Iwan
Łukasz Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Witam! Polski bagnet wz.28.Pozdrawiam, Łukasz
zukuri Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Polski bagnet wz.28, lub 29 (nie widać szczegółów rękojeści). Pochwa niestety niemiecka.Pozdrawiam, Piotr.
crazyiwan Napisano 27 Listopad 2007 Autor Napisano 27 Listopad 2007 Witam Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Na dniach będę lepsze fotki bagnetu. Szkoda ze pochwa nie jest polska ale i niemiec też dobry ;)
Pytanie
crazyiwan
Jak w temacie proszę o Identyfikacje bagnetu z jakiego kraju, z jakiego okresu ewentualnie ile można za niego dać. Jest własnością dziadka i nie wiem ile za niego mogę dać.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Crazy Iwan
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.