watorresbo Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 A jakby tak na łamach strony Odkrywcy utworzyć Dowland i podzielić na zagadnienia np. Bitwa pod Grunwaldem , Powstanie Listopadowe , Styczniowe itp. , wtedy każdy mógłby zamieszczać mapki , skany , inne ciekawe info . Moim skromnym zdaniem sprawa warta świeczki - co o tym wszyscy myślicie i jak do tego usytuowałby się dobry duszek tej strony czyli bociek.pozdrawiam wszystkich - mariusz
Gunship! Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Jest kilka załozen ktore musza zostac spełnione:A: mozliwosci techniczne serweraB: wola i cierpliowsc adminów :) C: ........ ? :)
bartekl23 Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 myślę, że z serwrem nie ma problemu. Bocian raczej dobrze wybrał. w sumie to dobry pomysł.
Szefo Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Jestem za, może bocian by się wypowiedział co o tym myśli.pozdrSzefo
watorresbo Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Napisano 6 Styczeń 2004 czterech z kilku tysięcy ale zawsze coś :)a pozostali ?
Frozzer Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 a ja nie rozumiem, co to jest dowland?nei moge sie domyslec jakos, czy chodzi o to,z aby jeszcze podzielic forum, ??
watorresbo Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Napisano 6 Styczeń 2004 do frozzerato cos w rodzaju katalogu na stronie z którego zazwyczaj ściąga się użytkowe pliki:)pozdr. mariusz
Monsun Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Pomysł bardzo dobry! Tylko jestem ciekaw, czy to wypali. Fajnie byłoby zamieścić download'a z krótkimi filmikami archiwalnymi do ściągnięcia. W sieci jest wiele perełek typu: World War II in color. To by było coś ...PozdrawiamMarcin
Gość Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Świetny pomysł !!! Można by sciagac sobie dokumenty i z nich kozystać dzięki uprzejmości kolegów. Już się nie mogę doczekać. Pnie Boćku zrób taką stronę !!!
Monsun Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Witam,może na razie nic się nie ruszyło w tym temacie, ale wszystko zależy przecież od nas samych. Nie ma głosów, to i jest cisza ze strony admina. Jeśli miałoby coś takiego powstać, to mogę wysłać adminowi CD z filmami dokumentalnymi, które byłyby następnie do ściągnięcia. Niewątpliwie ułatwi to wielu osobom życie. Ja zbierałem te filmiki po necie przez okrągły rok.PozdrMarcin
soxy Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Pomysł na tak zwaną 5. Mapki to jest to co nam wszystkim potrzebne. Ja sam mam ich juz parę CD i chętnie podzielę się nimi ze wszystkimi
Monsun Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 I o to chodzi Soxy, czekajmy teraz na odzew Bociana. Panie Bocianie, i co o tym myślisz? Może zgłosi się jeszcze więcej osób z jakimiś materiałami, które można by udostępnić do ściągnięcia?PozdrMarcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.