Skocz do zawartości

HS-3 na monety ?

mirek1973

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie wiem ze jest to patelnia na militarke ale czy mozna czasem trafic monetki a jesli tak to jak z ustawieniami czy sa jakies specjalne ogolnie przymierzam sie do HS-3 ale tam gdzie dzialam to pomieszana sprawa pola bitew + pola orne a co za tym idzie potrzebuje czegos uniwersalnego dzieki za podpowiedzi
Napisano
Witam:)ja latam ze smetkiem z cewka 30tka od paru miesiecy a juz go poznalem na wylot i powiem szczerze ze niby na milite wykrywka a narazie same luseczki i male ciekawe przedmioty nim kopnalem :) takze mysle ze tak:)
Wystarczy sie z nim oswoic pzdr! all

Dodam ze jest to b.latwy w obsludze wykrywacz! :))
Napisano
Hmm uważaj iż HS3 jest uniwersalny na razie nim same łuski też wyciągam ;P ostatnio to się nawet trafiła złota obrączka ;P
Napisano
HS-3 wyciagnie wszystko wyciagalem nim chelmy i sreberka tylko niestety trzeba kopac wszystko na monetkowym polu po dwudziestu dolkach dalem sobie odboj a kolega z ace250 w tym czasie wyciagnal osiem monetek teraz jak ide tylko na monetki biore juz co innego na inne rzeczy hs-3
Napisano
hs 3 uwazam za uniwerek,on ciagnie wszystko ( kwestia kilkunastu minut prob itp.):P jednak kolega wyzej ma racje :)
Dzieki niemu sporo sie nakopalem :P chocby po same luski :( dlatego warto miec chyba 2 cewki :) ja biegam z 1 i daje rade hehe

1 jeszce polecam :)i pzdR! dla wszystkich uzytkownikow :0
Napisano
ja też kilka monet na smętkiem znalazłem.Ostatnio wyszło kilka plomb, kiedyś tam jakieś małe klamerki i kółeczka od chlebaka, ale ciężko jest to namierzyć cewką 30-ką.Ja planuje jeszcze garreta dokupić na następny sezon.
Napisano
Dzieki wszystkim za podpowiedzi .wpadł mi jeszcze w oko solaris tzn opinie sa takie ze jest uniwersalny na militarke i monety co wy na to ? teraz naprawde zwariowałem najlepiej to chciałbym miec ze 3 wykrywki ale to eksmisja z domu
Napisano
Na miltarke polskiej porodukcji a na monetki zagraniczny . Na monetki trzeba mieć dobry wykrywacz z dobrą dyskryminacją bo nie warto w zaśmieconym terenie kopać kupe dołków jest to męczące i mało efektywne. Jesli wpadam na zaśmiecony teren to używam wykrywacza z bardzo dobrą dyskryminacją który wycina wszystkie śmieci . I jest dobrze. Możesz wtedy zrobić większy obszar lecz te wykrywacze biorą płycej .Wiadomo. Coś za coś..
Napisano
ten sam problem mirek ale trzymaj sie
ja tez mam problem pomiedzy hs-3 a rutusem a teraz dodali mi jeszcze mozliwosc kupienie z usa bo dolar leci na leb i mozna dobry sprzet za grosze wykosic
pozd szajka
Napisano
kopałem kiedyś z gościem który miał solarisa, ja miałem smętka solaris lepiej chyba drobiazgi znajduje, ale to też kwestia ustawień.
Napisano
Kwestia ustawien,wprawy,dokladnego poznania mozliwaosci wykrywki :) moim smetkiem ( b.dobrze go poznalem ) wykopie wszystko nawet blaszke wielkosci polowy malego palca :)
Takze ogolnie wybieraj co ci najb.pasi :) ja jestem z hsa zadowolony wyciagam z niego co sie da hehe :P z malymi wyjatkami oczywicie...Choc cewka 30 tka to kopanie sporych dolkow :d pzdR! all szacune3ek dla wszystkich smetkowiczow :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie