dominiczeq Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 Witam! To znalezisko dosłownie z tego tygodnia, na dzień przed śniegiem. Polskie okopy, wrzesień. Dwa wycięcia jak w kluczu do roweru. Na końcu śrubokręt? Czy ktoś wie do czego to służyło? Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Cze.Wyglada niemal jak fragment niezbednika do polskiej broni. Czyli- jak klucz umozliwjajacy rozebranie jej.Pozdro.India. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Witam !Czy to nie jest klucz z niezbędnika od RKM Browning wz28 -nie tak dawno byl taki na Allegro i był od RKM- zdjęcie z tej aukcji.PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Witam właśnie znalazłem toen klucz na allegro oto link http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=19664788pozdrawiam miggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczeq Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2004 Witam! Dziękuję wszystkim bardzo. No to jestem zadowolony. Teraz mam motywację aby do tego znaleźć resztę :) Wrzucę to do autolizy, powinno być w miarę OK. Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dominiczeq
Witam! To znalezisko dosłownie z tego tygodnia, na dzień przed śniegiem. Polskie okopy, wrzesień. Dwa wycięcia jak w kluczu do roweru. Na końcu śrubokręt? Czy ktoś wie do czego to służyło? Szacunek.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.