hiszpan Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 wykopana nad bugiem koło nura dynamo produkcji amerykańskiej.Interesuje mnie czy to może być pozostałość po partyzantce czy raczej po ruskiej armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 wykopana nad bugiem koło nura dynamo produkcji amerykańskiej.Interesuje mnie czy to może być pozostałość po partyzantce czy raczej po ruskiej armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Witam !Ruscy mieli od groma sprzętu US ARMY, telefony i radiostacje też - stawiał bym na regularną armię.Czy możesz powiedzieć gdzie ( jaki rejon) nad Bugiem to wykopaleś ?Pozdrawiam i gratuluję wykopka !Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
hiszpan
wykopana nad bugiem koło nura dynamo produkcji amerykańskiej.Interesuje mnie czy to może być pozostałość po partyzantce czy raczej po ruskiej armi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.