kosmita6662 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 mam prośbę. czy mógłby mi ktoś podać tytuł książki o broni pancernej w XX wieku ? kiedyś widziałem opis takiej kasiążki w którymś z numerów Mówią wieki". dość ciekawa była ale teraz nie mogę jej zanależć. za pomocz góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Wybacz stwierdzenie, ale chyba z kosmosu się urwałeś. A od czego masz wyszukiwarki w internecie??? Nic tylko podać wszystko na tacy. Troche wysiłku nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmita6662 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 dzięki : )tylko zbytnio nie mam czasu na szperanie po necie. pozatym. nawet na to nie wpadłem na to jak pisałem to zapytanie.dzięki za przywrócenie do pionu i zmuszenie do wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.