grh21 Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 Jak w temacie,grupa dopiero się tworzy , naszym celem jest odtwarzanie jednostek wh z całego okresu wojny , już w tej chwili grupa posiada na wyposażeniu oryginalny motocykl bmw, a w trakcie renowacji jest samochód ciężarowy opel blitz ... Osoby chętne do wstąpienia w nasze szeregi proszę o zgłoszenia na e-mail.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 ja jestem z opolszczyzny. Mozecie podac mi maila. mam kompletny mundur panzerjagera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 To az do Gdańska bedziesz zasuwac na spotkania grupy itp? wow ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 E tam Ober_schutze przesadzasz - my w naszych szeregach mamy kolegę, który na spotkania naszej grupy musi przemierzać 490 km. Wszystko zależy od determinacji i zaangażowania.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 No tak, ale wy odtwarzacie dosc niecodzienna i ciekawa jednostke, jejstescie jedyni, ja tez musze ponad 120 zrobic zeby sie z chłopakami z 2 grupy w której działam spotkac, jednakże akurat zwykły WH jest dosc powszedni i jest po Polsce rozsiane kilka niezłych grup znacznie blizej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grh21 Napisano 28 Listopad 2007 Autor Share Napisano 28 Listopad 2007 Shark14_a1: grh21@wp.plTemat caly czas aktualny...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.