Skocz do zawartości

Nowy EXPLORATOR - co sadzicie?

Gość max

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc
Co soadzicie o nr 10 Exploratora?
Jak dla mnie to tragedia. Nawet najgorszy numer Odkrywcy nie byl gorszy od tego Exploratora. 2 konkretne artykuly a reszta do bani. 1/5 numeru zajmuje material o Krzyzakach!!!!!!! Przeciez wychodzi juz pismo rycerskie. Co tych wydawcow napadlo!!
Reklamuje sie rowniez pan leczacy kurzajki, wagry i inne syfy.
Gadac sie nie che.
I ja za to zaplacilem 15 zl!!!
Ale juz po raz ostatni :)
Szkoda bo to bylo prawie wzorowe pismo. Moze ktos powinien odkupic to pismo i zrobic z tego konkretny miesiecznik lub kwartalnik?

Moze ktos z Was nieopatrznie kupil oststni numer i moze sie podzielic spostrzezeniami?

max

może by z tych dwóch czasopism zrobić jedno ?
niechby się jakoś Szanowne Redakcje dogadały.A my pomożemy z materiałami.
Pomożecie ?
>pomożemy!!!< >pomożemy !!!< .................

zgadzam sie z przedmowcami. ostatni numer jest makabryczny. szkoda za niego dac nawet 2 zlote a co dopiero 15. tez dalem sie nabrac bo do tej pory Explorator byl w porzadku. i chyba tez zaprzestane zakupu tego pisemka.
pozdr
rk

Od pierwszego numeru tego pisma uważałem, że ma zadatki na nr 1 w Polsce. Zawsze było szkoda, że ukazuje się tak rzadko ale ostatni nr to dno. Szkoda.

moi drodzy koledzy! o tak wykupienie jakiegos pisma nie jest latwe,wiaze sie to z duza kasa za prawa autorskie.moj kolega-redaktor naczelny pismaMUNDUR I BRON" kilka lat temu probowal wykupic prawa autorskie znanej nam gazety Archeologia Wojskowa" ktora to splajtowala w roku 94.i powiedziano jemu ze jak chce to nie ma problemu lecz to kosztuje 20 tys zl.( ot tak za sama nazwe!!)wiadomo ze ktos przy zdrowych zmyslach zrezygnuje z tej oferty .i tak powstalo sobie czasopismo Mundur i Bron" a moglo byc kontynuacja Archeologii Wojskowej" lecz ze wzgledow finansowych nie jest.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie