Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Share Napisano 27 Czerwiec 2002 CzescCo soadzicie o nr 10 Exploratora?Jak dla mnie to tragedia. Nawet najgorszy numer Odkrywcy nie byl gorszy od tego Exploratora. 2 konkretne artykuly a reszta do bani. 1/5 numeru zajmuje material o Krzyzakach!!!!!!! Przeciez wychodzi juz pismo rycerskie. Co tych wydawcow napadlo!!Reklamuje sie rowniez pan leczacy kurzajki, wagry i inne syfy.Gadac sie nie che.I ja za to zaplacilem 15 zl!!!Ale juz po raz ostatni :)Szkoda bo to bylo prawie wzorowe pismo. Moze ktos powinien odkupic to pismo i zrobic z tego konkretny miesiecznik lub kwartalnik?Moze ktos z Was nieopatrznie kupil oststni numer i moze sie podzielic spostrzezeniami?max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 27 Czerwiec 2002 Share Napisano 27 Czerwiec 2002 Też to kupiłem i nie wiem po co.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 27 Czerwiec 2002 Share Napisano 27 Czerwiec 2002 ja przejzalem i nie KUPILEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer24 Napisano 27 Czerwiec 2002 Share Napisano 27 Czerwiec 2002 I ja zrobiłem to samo co past. Szkoda kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Share Napisano 27 Czerwiec 2002 może by z tych dwóch czasopism zrobić jedno ?niechby się jakoś Szanowne Redakcje dogadały.A my pomożemy z materiałami.Pomożecie ?>pomożemy!!!< >pomożemy !!!< ................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Share Napisano 27 Czerwiec 2002 zgadzam sie z przedmowcami. ostatni numer jest makabryczny. szkoda za niego dac nawet 2 zlote a co dopiero 15. tez dalem sie nabrac bo do tej pory Explorator byl w porzadku. i chyba tez zaprzestane zakupu tego pisemka.pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwiec 2002 Share Napisano 27 Czerwiec 2002 Od pierwszego numeru tego pisma uważałem, że ma zadatki na nr 1 w Polsce. Zawsze było szkoda, że ukazuje się tak rzadko ale ostatni nr to dno. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Czerwiec 2002 Share Napisano 29 Czerwiec 2002 moi drodzy koledzy! o tak wykupienie jakiegos pisma nie jest latwe,wiaze sie to z duza kasa za prawa autorskie.moj kolega-redaktor naczelny pismaMUNDUR I BRON" kilka lat temu probowal wykupic prawa autorskie znanej nam gazety Archeologia Wojskowa" ktora to splajtowala w roku 94.i powiedziano jemu ze jak chce to nie ma problemu lecz to kosztuje 20 tys zl.( ot tak za sama nazwe!!)wiadomo ze ktos przy zdrowych zmyslach zrezygnuje z tej oferty .i tak powstalo sobie czasopismo Mundur i Bron" a moglo byc kontynuacja Archeologii Wojskowej" lecz ze wzgledow finansowych nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robpasz Napisano 6 Lipiec 2002 Share Napisano 6 Lipiec 2002 A gdzie wogole mozna zobaczyc to pismo? Maja strone www? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.