Skocz do zawartości

Nowy Odkrywca jak sie wam podoba

Gość Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
HELLO!

Jak wam sie podoba nowy numer naszego szacowmego Odkrywcy?
Napisano
Do niczego. Każdy kolejny numer jest gorszy od poprzedniego. To już nie ten Odkrywca co kiedyś.
Napisano
w moim miescie rowniez..ale chyba go nie kupie skoro tak narzekacie...
Napisano
Dzięki za uznanie.Pancerka jest,była i będzie jedynie cinko i na szybko zrobioną repliką.Ale została zrobiona w 6 miesięcy do pewnego niecnego celu.Cel nie został osiągnięty,ale mówi się trudno.
Leszek
:))))))))))))))))))))))
Napisano
Niech zgadnę, chciałeś wtrynić ją do Aberdeen jako jedyną zachowaną na świecie? :-)))))))))))
Napisano
Nie narzekajcie , nie narzekajcie poprzedni odkrywca był o połowe cieńszy i połowa to była reklamy ( sorry..chyba jestem zbyt krytyczny ). Grunt ze jest a to jaka jest jego zawartośc żalezy w pewnej mierze równiez od nas- czytelników. Sadzac po wypowiedziach na forum to co piaty forumowicz" wie więcej na temat odkrywania niż cała redakcja Odkrywcy !! A wiec podzielcie się z nami ta wiedzą , chociażby na łamach Odkrywcy" Z góry dziękuję !!
pojawił sie na forum potrójny XXX, pozdrawiam ...tylko podwójny !!
Napisano
odkrywca jest coraz gorszy i za każdym razem mówię sobie że więcej go nie kupię ale zawsze kupuję :) , jednak większość artykułów to zwykłe zapełnianie stron textem mało ciekawym , kilka zdjęć i niedosyt
Napisano
tak ogólnie się mi nie podoba, ale go kupiłem ? czemu sam nie wiem ? przyzwyczajenie, lenistwo,ipr rzeczy. Dopóki nie znajdzie się konkurencja dla Odkrywcy nie liczę na zmiany. a poza tym było tyle popstów na temat podobania/niepodobania O" że chyba temat powinien mieć swóje odzielne Forum.
i nie jestem złośliwy- ani trochę...
Napisano
No tak. Narzekacie, narzekacie, a konkretow brak. Które teksty nie są fajne, oprócz materiału o ułanie, którym notabene także moim zdaniem został zrobiony słabo? O czym chcecie czytać? Jest rozwiązanie, jak chcecie czegoś konkretnego, bardzo specjalistycznego, to sami napiszcie tekst dla Odkrywcy.
A tu redakcja się męczy, szuka dla was czegoś ciekawego, a i tak dostaje opeer. Pozdrawiam.
Napisano
Na temat gazety już wypowiedzieli się chyba wszyscy?!
Gazeta -gazetą ale forum jest ok.(chciało by się powiedzieć - zajebiste!!?)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie