Mirkoni Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 tu bardziej ustawodawcy chodziło o wille, lux. samochody, etc..... u tych co dochodów nie mieli.....ale prawo to jest nadinterpretowane przez urzedników i dlatego jest jak jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Nadinterpretowane? Polizia ma swoje statystyki: limit dzienny minimum 3 mandaty i rób co chcesz :) Trzeba się wykazać, więc jak czujność się zwiększy, to i nalot na naparstki bedą robić :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 no to juz wiem dlaczego moja żona w sobotę mandat dostała :-):-)...stówka i 6 pkt... :-(:-(:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Gdyby powtózyła manewr jeszcze dwa razy, chłopaki mieliby fajrant :)Najlepszy był mój kierowca. Postanowił jechać na skróty. Pipidówa, normalnie psa z kulawa nogą nie uświadczy, a tu jak w Misiu" Barei wyskakuje zza krzaków Policmajster i hola. Mandacik za...nie pamiętam jaką bzdurę 50 zł. Panie no ale co Pan? Panie kochany. Jeszcze musze dwóch takich jak Pan, a przy tym natężeniu ruchu chyba do jutra będę tu stał :)))No na takie argumenty mandat trzeba było przyjąć bo żal się chłopa zrobiło, ale kierowca manewrów tez nie powtarzał. Aż tak żal to mu nie było :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.