adamoovv Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 Witam.Robie elektrolize wykopka ok 24 godzin, z przyczyn pracy z nowu zaczne elektrolize za 7 dni.Mam pytanie czy fanta zostawic w roztworze kreta na ten czas ?Czy go umyc w wodzie destylowanej i zaczne od nowa za pare dni,Czy nie zacznie jeszcze wiecej rdzewiec miedzy czasie?Prosze o odpowiedz .Pozdrawiam ADAM
f35jsf Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Nigdy nie przeprowadzałem elektrolizy, ale nie zostawiałbym fanta w takim roztworze(żrącym) na tak długo, bo możesz zastać brunatną ciecz bez niczego w środku:))Dla pewności wyjmij, zakonserwuj, będziesz miał spokój.
TIX Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 wyjąć, wymyć, dokładnie wysuszyć ciepłym suchym powietrzem i trzymać w bardzo suchych warunkach - to najłatwiejsza metoda
Cyrograf15 Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Wymyć ale nie natłuszczać bo zapapra kolejną elektrolize. Po wysuszeniu przez tydzień nawet ja nie domyjesz nic się nie stanie.Wojtek
adamoovv Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 Dziekuje za wiadomosci.Zawsze moge na Was liczyc.Pozdrawiam ADAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.