adamoovv Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam.Robie elektrolize wykopka ok 24 godzin, z przyczyn pracy z nowu zaczne elektrolize za 7 dni.Mam pytanie czy fanta zostawic w roztworze kreta na ten czas ?Czy go umyc w wodzie destylowanej i zaczne od nowa za pare dni,Czy nie zacznie jeszcze wiecej rdzewiec miedzy czasie?Prosze o odpowiedz .Pozdrawiam ADAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Nigdy nie przeprowadzałem elektrolizy, ale nie zostawiałbym fanta w takim roztworze(żrącym) na tak długo, bo możesz zastać brunatną ciecz bez niczego w środku:))Dla pewności wyjmij, zakonserwuj, będziesz miał spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 wyjąć, wymyć, dokładnie wysuszyć ciepłym suchym powietrzem i trzymać w bardzo suchych warunkach - to najłatwiejsza metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Wymyć ale nie natłuszczać bo zapapra kolejną elektrolize. Po wysuszeniu przez tydzień nawet ja nie domyjesz nic się nie stanie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoovv Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Dziekuje za wiadomosci.Zawsze moge na Was liczyc.Pozdrawiam ADAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.