muslim Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2003 Mam do was pytanie czy istniało coś takiego jak możdzież agitacyjny? Jeśli tak to macie może jakieś fotki i czym różni się od zwykłych moździeży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2004 Feeder, niem mam fotki, a fant leży w ziemi. Podaj dokładny adress, bo nie moge sie tu połapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2003 Mam do was pytanie czy istniało coś takiego jak możdzież agitacyjny? Jeśli tak to macie może jakieś fotki i czym różni się od zwykłych moździeży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 Moździeż na pewno nie, chyba że chodzi o pocisk moździeżowy, czy też granat moździeżowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 Też się kiedyś o to pytałem i chyba nikt nic nie wiedział. Oczywiście chodziło mi o taki granat kalibru z 80 mm. Zamiast zapalnika miał jakby taki czepiec - dekiel. Lokalizacja - dawne niemieckie składy amunicji.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Czy mój opis pasuje do czegoś takiego ruskiego, czy nie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Witam.Na tej stronce do ktorej link jest zamieszczony powyzej doczytalem sie fajnego tekstu - otoz reklamuja sie tam ze organizuja wyprawy dla poszukiwaczy m.in. do Polski - oraz ze klienci ktorzy sie zdecyduja na taki wyjazd beda mogli szukac na naszych polach bitew i zatrzymac wszystkie fanty jakie znajda dla siebie nie lamiac prawa :DDDDPozdrawiam - jankos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2004 Turyści mogą wszysko. PARANOJA :(((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2004 Owszem chodzi o pocisk moździeżowy, chyba niemiecki. Czy nic o tym nie wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 Sprawdziłem - na pewno były ZSRR do moździezy 82 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
muslim
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.