janushew Napisano 20 Luty 2012 Autor Napisano 20 Luty 2012 taki pierścionek.. kamyki to resztki jakiś fundamentów starszej budowli po której nic już nie zostało, tereski też były w tym miejscu..
minelab E-trac pro Napisano 21 Luty 2012 Napisano 21 Luty 2012 Witam.Z Zamojskich to znaczy Lubelskie?
edelmano Napisano 16 Wrzesień 2012 Napisano 16 Wrzesień 2012 hej więc ty latasz koło palacu w michalowie i okolicach pewnie tak?
mauser90r Napisano 16 Wrzesień 2012 Napisano 16 Wrzesień 2012 Witam .Ładne znajdki,jet na czym oko zawiesić. A ta ściana płaczu to chyba w Kazimierzu Dolnym :).Pozdrawiam
janushew Napisano 16 Wrzesień 2012 Autor Napisano 16 Wrzesień 2012 Witam! Mauser90 - to ściana postawiona przed kirkutem w Kazimierzu, Edelmano- to nie ja :), Minelab -też z zamojskich, poza tym z wielkopolskich, pomorskich.Teraz zdjęcie z kwietnia
Piotr25 Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 Super kolego oby tak dalej...Ja chodzę po polach u siebie, ale niestety tylko maksymalnie XIX wiek, być może nie były uprawiane wcześniej i nic starszego się nie pojawia...Pozdrawiam
Piotr25 Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 No ale co by nie mówić to przeważnie sporo się trzeba nałazić żeby wyjąć monetki. U mnie taka średnia na wypad 3 godzinki to 2-3 monetki. A jak z tym u Ciebie? Staram się chodzić też systematycznie tzn. wybieram pole potem sektorami chodzę, żeby nie przegapić niczego. Ostatnio jednak znalazłem 1 Markę i 2 1/2 srebrnego grosza chodząc zygzakiem na oślep. więc trudno tu znaleźć regułę...Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.