Szyna Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Witam!Janushew odnoszę nieodparte wrażenie, że ta miejscówka z ostatniego zdjęcia to górka pod wioską K. koło miasteczka M.Czy się mylę?Ostatnio kogoś tam widziałem z piszczałką,tylko po drugiej stronie drogi, przy rzece... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 Witam serdecznie! W ubiegłym tygodniu pogoda dopisała,taki widok zastałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 i taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 pokazała się pierwsza znajdka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Witam janushew fanciki super i widoki też powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 po dłuższej chwili znowu, 3 fenigi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 wczoraj też mialem super znajdki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 gdzie spacerujiesz jeśli można zapytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 To zebrałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 a to następnego dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 z takim widokiem,siwe bociany nie chciały podejść bliżej :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 gratuluje...POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 drugi dzień był już uboższy w monetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 Z taką kulką ołowianą ( z otworami) nie spotkałem się jeszcze, i jakieś pogięte sreberko z literą S ( Solid ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 a to inne pierdułki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 monetka zawinięta w miedzianą blaszkę...na dziś wystarczy... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Janushew - co to za 2 znajdki, które zaznaczyłem. Ta gwiazdka wygląda mi na jakąś nabijkę a to drugi to chyba część kraniku od samowaru - mam rację?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 to trochę dokładniejsze zdjęcie, gwiazdka -wygląda na nabijkę,a kranik -też jak napisałeś. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 ładny prusaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 z niezłą patynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 i to co lubię najbardziej - psi znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 No,no!Jestem pod wrażeniem!Piękne drobiazgi, a ten psi numerek to poezja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 ale ja wam zazdroszczę ;) parę jak to mój dziadek mówi lotek" ołowianych kulek od bombTrochę łusek i kuli od karabinu bagnet i mosiądzowe czuby z gwintem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 jednak trzeba się odezwać i powspominać lato, tym razem pole zamojskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 z tego dalszego po prawej poletka pół Tereski, kiedyś było tam miejsce zwane Przepaść" tonęły tu wozy, woły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.