Skocz do zawartości

z pola...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Napisano
Siemka. Przyjacielu jak możesz to wrzuć fotkę tej klamereczki z powyższego zdjęcia. Wydaje mi się, że mam identyczną ale nie wiem od czego pochodzi. Czy Twoja mam jakieś bicia? Pozdrawiam.
Napisano

taką właśnie, nie przyglądałem się wcześniej dokładnie takim klamerkom, więc jest to pewne zaskoczenie dla mnie...
Klamerka była prawdopodobnie przy pasku od butów.
Może coś więcej o tej sygnaturze?

Napisano
Ja bym się na twoim miejscu cieszył z tych urów. Wiele osób chodzi już po kilka lat z wykrywką i jeszcze łuski od ura nie wykopało. Ja bym chętnie pokopał na takim polu . pozdrawiam
Napisano
oj panowie. to taka ironia tylko :P kocham 1939, niestety narazie moja kolekcja jest aka sobie" około kilkudziesięciu łusek i jakies guziczki chyba. Może szczęście kiedyś da coś innego.
Napisano
Pawel*strc po takie łuseczki to ty na HOLE smigaj, dalekjo nie masz i powiem ci że i nie takie cuda wyskakują(* od 5 lat nigdy niebyło wypadu żeby mnie nie zaskoczył),POzdrawiam
Napisano
Pawel*strc po takie łuseczki to ty na HOLE smigaj, dalekjo nie masz i powiem ci że i nie takie cuda wyskakują(* od 5 lat nigdy niebyło wypadu żeby mnie nie zaskoczył),POzdrawiam
Napisano

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie