janushew Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 poczekamy aż monetki dojrzeją :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Urodzajne te pola ;))POzdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 i jeszcze jakaś guzikowa drobnica, u góry z prawej ćwiek z mosiądzu? miedzi?pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 taki znaczek, nie wiem jeszcze co to? pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antika100 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 jest to wczesna odznaka hitler jungen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 janushew z jakim sprzętem chodzisz?gratuluje fantów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 po baaardzo długiej przerwie wielkopole obrodziło monetkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 ładną nabijką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 oraz różnymi drobiazgami :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Siemka. Przyjacielu jak możesz to wrzuć fotkę tej klamereczki z powyższego zdjęcia. Wydaje mi się, że mam identyczną ale nie wiem od czego pochodzi. Czy Twoja mam jakieś bicia? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 Cześć Mj! ta pognieciona nie ma sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 jeśli chodzi o tą to ma sygnaturkę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 taką właśnie, nie przyglądałem się wcześniej dokładnie takim klamerkom, więc jest to pewne zaskoczenie dla mnie...Klamerka była prawdopodobnie przy pasku od butów.Może coś więcej o tej sygnaturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 fanty są z tego pola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 fajne to pole. U mojej babci to tylko łuski od Ura..... Już mam ich dosyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Ja bym się na twoim miejscu cieszył z tych urów. Wiele osób chodzi już po kilka lat z wykrywką i jeszcze łuski od ura nie wykopało. Ja bym chętnie pokopał na takim polu . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Sekal możesz mi odstąpić troche tych łusek ;] możemy sie zamienić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 oj panowie. to taka ironia tylko :P kocham 1939, niestety narazie moja kolekcja jest aka sobie" około kilkudziesięciu łusek i jakies guziczki chyba. Może szczęście kiedyś da coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Pawel*strc po takie łuseczki to ty na HOLE smigaj, dalekjo nie masz i powiem ci że i nie takie cuda wyskakują(* od 5 lat nigdy niebyło wypadu żeby mnie nie zaskoczył),POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Pawel*strc po takie łuseczki to ty na HOLE smigaj, dalekjo nie masz i powiem ci że i nie takie cuda wyskakują(* od 5 lat nigdy niebyło wypadu żeby mnie nie zaskoczył),POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 maxim026 poczekaj niech ja kupie coś na drobnice w Holi nawet łuski nie znajdziesz:)A Koroszczyn przeczesze następnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Cześć janushew. To moja klamerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 a tutaj jakieś bicia, ale niewyraźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 A to jeszcze jedna. Niestety nic na ich temat nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.