liha Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 Panowie , pisze to późno właśne to ściągnąłem ,jaki serwer mam wybrać , żeby zacząć tak na spokojnie hehehehhe .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 glupia gra!! moze i darmowa ale glupiaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 dzięki blo39 , konstruktywna podpowiedź , gra mi sie o wiele lepiej............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smentek1981 Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 ona naprawde jest glupia,nikt cie nie oklamal szkoda bylo sciagac liha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 amereykanie i niemcy mają to samo bron ,server ladują sie okolo 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotjarka Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Cześć!Jeśli dopiero zaczynasz poczytaj trochę na portalach (googlarka i wpisz enemy} Gra nie jest głupia tylko trzeba załapać o co chodzi. Każda plansza to zadanie do wykonania np. na goldrusch alianci muszą odpalić czołg, doprowadzić go pod bank, gdzie on rozwala drzwi do banku, zabrać złoto w dwóch skrzynkach i załadować je na ciężarówkę, po czym doprowadzić tę ciężarówkę do bramy wyjazdowej. Jak to im sie uda to wygrywają jak nie wygrywają axis. Po drodze trzeba niszczyć zapory przeciwczołgowe i przeciwsamochodowe, które stawiają axisi. Robi to enginer. Medyk leczy siebie i innych , amunicyjny rozdaje ammo i zrzuca naloty, cover albo siedzi ze snajperką i czycha albo inaczej gra. Może się przebierać w mundur wroga. Soldier ma dużo broni do wyboru - również bazuki :), choć często one akurat są zablokowane - zależy od admina serwera. A na jakim serwerze zaczynać - te początkujące nazywane są warzywniakami - szukaj w nazwie po angiesku to coś jak wegetable i pozostaje metoda prób i błedów. Jak coś konkretnie chcesz się dowiedzieć to pisz - jeśli będę umiał - pomogę.K.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotjarka Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 A jeszcze dodam, że to jak długo ładuje się serwer zależy od łącza i czy masz już daną planszę (plik *.pk3) na kompie czy nie. Niektóre są duże i jeśli administrator serwera ograniczył prędkość pobierania to rzeczywiście może być długawo (tak jest na serwerach G4,G5)- ale pliki pk3 można zassać inaczej.Nieprawdą jest, axix i alies mają taką samą broń, co nawyżej w czasie gry można podmieniać. Zresztą jaka broń jest dostępna to zależy na jakiej modyfikacji (modzie) gry grasz. Panowie, którzy twierdzą, że jest licha - mam wrażenie, że może raz czy dwa ją widzieliście i tak naprawdę bardzo mało o niej wiecie. Oczywiście wymaga czegoś więcej niż bezmyślnego walenia do przeciwnika i nie jest się nieśmiertelnym :). PozdrawiamK.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RediNS Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Et rulez :D Jeśli załapie się o co chodzi trudno przestać grać.kotjarka ile masz xp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymo Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Ja ciupie w nia od 2 lat juz...narazie jest nie pokonana przez inne gry xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin z Lasu Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Ja zaś łupię w klasycznego Wolfensteina i nie mogę przestać... Choć przymierzam się znowu do ET. Uważam te giery za mistrzostwo gatunku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.