Skocz do zawartości

Wykrywacz do 1500$???

C.K. Dezerter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, wiem że tego typu wątki są tu na forum wałkowane non-stop, ale niema to jak porcja świeżych wiadomości. Panowie, poradźcie coś, nie wiem już jaki sprzęt mam zamówić, interesuje mnie coś w przedziale do 1500$ cene podaje w dolarach bo wykrywacz bedzie kupowany w Kanadzie. Na początku byłem zdecydowany na Garretta 2500 GTI pro, ale po przeszukaniu archiwum mam już taki mętlik w głowie że wiem ze nic juz nie wiem. Do tej pory używałem ace250, uważam że jest rewlacyjny dla początkującego, ale przyszedł czas na zmiany. Szukam głównie monetek, odznak itp., ale czasem wyskakuje również do lasu... więc zależy mi na tym żeby sprzęt był uniwersalny. Wdzięczny będę za sugestie i rady bo wybór jest duży, a opinii niezliczona ilość. Pozdrawiam C.K. Dezerter.
Napisano
Widze, że zero sugestii w tym temacie, więc chociaż niech posiadacze GTI 2500 niech się wypowiedzą, no chyba że to rzeczywiście spisek, jak niektórzy twierdzą... Poradźcie coś.
Napisano
Gti 2500?
Będzie dobry, stabilny i porządny wykrywacz, dobre zasięgi i identyfikacja również. Choć nie jest lekki, ale co trzeba przyznać znakomicie wyważony co nie powoduje kłopotów by kilka godzin nim przemiatać.
Spokojnie nadaje się na pola i szukanie monetek, jak i do głębokiego szukania militarki. No i co ważne łątwo dokupić większą cewkę jak i ramę do niego. Zresztą w kwocie 1500 dolarów dostaniesz cały komplet -wykrywacz i drugą dużą 12 calową cewkę i ramę.
  • 2 weeks later...
Napisano
garrett GTI2500 w pelnym wypasie tz. cewki, rama i kilka upominkow 1147 USD, cena wraz z przesylka za posrednictwem UPS 1314 USD, ALE TA OPCJA SIE NIE OPLACA BO DROZEJ I CLO. Jaesli masz kogos w stanach to moze ci przeslac poczta. szukaj w google i wpisz Kellyco. pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie