NalesnikLD Napisano 1 Listopad 2007 Autor Napisano 1 Listopad 2007 Interesuje mnie czym się różnią te 2 modele, czy warto zapłacić więcej za 250, czy na początek wystarczy 150?
Pas Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 Moja opinia może byś subiektywna bo biegam tylko z 250, to raczej dobra wykrywka za te pieniądze. Miałem mozliwość chodzić z kolegą, który chodził obok z 150 i biedaczysko sie męczył :))) głównie z powodu braku p/p. 150 to też okrojona dyskryminacja. Jesli o mnie chodzi to nie żałuję że wybrałem 250.PS. poczytaj sobie starsze wątki, dużo tam o ace.pzdr. pasior
NalesnikLD Napisano 1 Listopad 2007 Autor Napisano 1 Listopad 2007 w zasadzie jestem już zdecydowany, ale... zniechęca mnie post w innym temacie: Kolego powiem ci tak:Minelab sovereign gt.Pies na monety i ogólnie kolorek,wieloczestotliwościowy.Ja jestem zadowolony.Spotkałem człowieka na polu przypadkowo z ace 250,stwierdził że juz przeczesane, wykopał kilka boratynek.Wybrałem się tam na drugi dzień z kumplem i co?13 monetek w tym 3 srebrne o łuskach i innych drobnostkach nie wspominając.Ewentualnie może żle ustawiłeś sprzęt?też jest taka opcja.Pozdrawiam."to trochę odstraszające :/ prosiłbym o komentarze oraz kolejne opinie czy lepiej 150 czy 250.dziękuję.
woytas Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 pp dobra rzecz -nawet wiecej niz dobra - ja dolozyl bym i wziol 250
mikipad Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 ACE 250 jest dla bardziej wymagających. Biegam z tym wykrywaczem i myślę, że warto dopłacić. Pozdrawiam mikipadP.S. Magazynek Flaka znalazł na głębokości 80cm, a jeśli chodzi o kolorki nie mam żadnych zastrzeżeń.
NalesnikLD Napisano 2 Listopad 2007 Autor Napisano 2 Listopad 2007 no to widze że ogólnie jest tendencja za 250 :) to się może jeszcze zapytam jak się ma nowa wykrywka odnośnie uzywanej, czy lepiej dołozyć i kupić nową czy można spokojnie kupić używaną?
draven85 Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 witamto już zależy jak trafisz, ja swojego sprzedałem po 3 miesiącach i poza paroma rysami na rurce nie różnił się niczym od nowego :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.