Gość Napisano 25 Czerwiec 2002 Share Napisano 25 Czerwiec 2002 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIENajpierw chciałbym podziękować panu INSPEKTOROWI za błyskotliwą wypowiedż a tak na marginesie co wy zrobicie bez informatorów?A nazywanie kogoś oszołomem to właśnie wypada takiej osobie jak inspektor chyba oko.Panowie jakieś 6-msc wstecz mojemu koledze zarekwirowano około 37 szt. broni krutkiej i długiej był aresztowany na48-godz.Broń przeszła badania balistyczne w KG .Badania wykazały,że ta broń nie nadaje się do użytku i sprawa poszła do tzw. kosza natomiast na zwrot całości wykopalisk nadal czeka więc może opłaca się bardziej wykopać i siedzieć cicho bądż sprzedać wszystko dla Niemca bądż kogoś innego a w Polsce nadal nic nie będzie.To jest z mojego punktu widzenia bardzo smutne ponieważ bandziory prawdziwe bandziory używają bardzo nowoczesnej broni której nie ma nawet Policja więc co ma do tego mają nasze wykopki? pozdrawiam serdecznie a w szczególności pana INSPEKTORA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 26 Czerwiec 2002 Share Napisano 26 Czerwiec 2002 Ja od siebie dodam tylko jedno.Niech mi ktoś poda adres faceta,który uruchomił i używa wykopek.Niedawno P.Stanisław Gabryś z Muzeum Broni w Świdnicy /fachowiec/ uruchamiał strychowca.Teraz leczy obie dłonie.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spyder Napisano 26 Czerwiec 2002 Share Napisano 26 Czerwiec 2002 Witam.Hartmann właśnie podał sposób, w jaki najczęściej kończą się próby uruchamiania wykopków.Z tego względu, my poszukiwacze, nie powinniśmy stanowić zagrożenia praworządności RP.Pozdrawiam.Paweł Spyder" Liszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwiec 2002 Share Napisano 26 Czerwiec 2002 Uruchamiał?? Chyba przestrzeliwał raczej. Jak widać zawsze istnieje ryzyko, że jeśli ktoś będzie się głupio zabawiał, to może sobie krzywdę zrobić. Może użył niewłaściwej amunicjii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisga Napisano 28 Czerwiec 2002 Share Napisano 28 Czerwiec 2002 życzę powtotu do zdrowia dla pana który uruchamiał i teraz leczy obie dłonie...ja bym go tam wkręcił w imadło i za pomocy sznurka odpalał ... ale fachowcy operują teraz nowoczesnymi metodami!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwiec 2002 Share Napisano 30 Czerwiec 2002 Jak wam się podoba hipoteza że policja bywa na zlotach odkrywców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.