witam jakiś czas temu zdobyłem taki przybornik , niemiecki podobno saperski, niestety nie mogę się nigdzie natknąć na taki egz. i co ważne co mieściło się w środku przybornika - co uniemożliwia mi dokompletowanie zawartości (oczywiście jeśli bezpieczna) . może widzieliście już coś takiego . klasyczne wykonanie późnowojenne , materiał worek z widoczną, czerwoną skrajnią materiału , zaczepy luxy na parcianych paskach , podkładki pod paski z żółtego pressu.. Wysokość 35cm (złożony) głębokość 7-8cm , szerkość 17cm (złożony). sposób noszenia - na pasku przez ramię ? być może nie saperski ... z góry dziękuje za odp.
Pytanie
skumin
witam jakiś czas temu zdobyłem taki przybornik , niemiecki podobno saperski, niestety nie mogę się nigdzie natknąć na taki egz. i co ważne co mieściło się w środku przybornika - co uniemożliwia mi dokompletowanie zawartości (oczywiście jeśli bezpieczna) .
może widzieliście już coś takiego .
klasyczne wykonanie późnowojenne , materiał worek z widoczną, czerwoną skrajnią materiału , zaczepy luxy na parcianych paskach , podkładki pod paski z żółtego pressu..
Wysokość 35cm (złożony) głębokość 7-8cm , szerkość 17cm (złożony).
sposób noszenia - na pasku przez ramię ?
być może nie saperski ...
z góry dziękuje za odp.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.