Skocz do zawartości

Na co przeskoczyć z ACE250???

Pas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
wraz z niewielkim przypływem gotówki zaczęła mnie bardzo boleć głowa... (m.in. o czytania opini na forum ;)...mam mętlik w głowie. Poradźcie na co (w cenie 2000-2300) warto zmienić poczciwe ace250??? Mowa oczywiście o monetkowcach. Dzieki z góry za podpowiedzi.
Napisano
W nawiązaniu do tego co pisałem wcześniej, czy ktoś ma doświadczenia z White's Prizm V??? Co sądzicie o tym sprzęcie?
Napisano
prizmV.Lekki,ergonomia super, zasięgi lepiej niż średnie,śmiało można z nim śmigać pod przewodami wysokiego napięcia,nie kłóci się z wykrywkami pracującymi obok,odwdzięcza się fantami pod warunkiem że wyświetlacz będziesz ignorował a bardziej postawisz na słuch ,id tonowa.Wadą prizma dla Ciebie może być fakt że przechodzisz z cewki 2d na koncentryka,inna technika pomiatania ale za to łatwiejsze namierzanie. pzdr.
Napisano
ok, dzięki banderas
do innego rodzaju przemiatania i muzyki" się człowiek przyzwyczai. Mam tylko nadzieję, że brak regulacji do gruntu nie będzie problemem bo z tego co sie orientuję jest uśredniony i stały. Z drugiej strony poczytałem trochę i spodobało mi się, że na p/p w prizm V nie ma większego problemu z id metalu, co w ace jest wg mnie nagminne (sygnał-kolor po zdjęciu paru centymetrów ziemi: sygnał-żelazo). Tak czy owak dzięki za opinię i
pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie