bela 1939 Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 Co sądzicie o tym wykrywaczu .Ktoś z was z nim pracował i co nim znalazł i jakie są jego osiągi na drobiazgi (monety,łuski).z góry dziękuje
Saper93 Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Pi raczej na monety nie. Ja go chciałem kiedyś kupić. Miałem tylko 250zł ale koleś nie sprzedał nawet za 300. Ale moze zmienił zdanie. Pozdrawiam!
bela 1939 Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Ja moge go mieć za 180zł.Ale jest lepszy od jabla czy gorszy.
Saper93 Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 No chyba lepszy. 180 to wg mnie bardzo tanio. Ma więcej potencjometrów (gałek)i moze nawet dyskryminacje. Jak na monetki i drobnice odradzam, no chyba ze sporadycznie. Ale ten sprzęt to jest stworzony na militarke. Za ta sume nic raczej na monetki nie kupisz, ale jest końcówka sezonu, więc kopać bedziesz bardzo rzadko. Pozatym zblizaja się święta moze jakaś gotówka wpadnie. Ja (to fakt mam 14lat) ale zarobiłem na wykrywke w ciągu grudnia! Sprzedawałem jemiołe, i kolędowałem. Wiesz ile zarobiłem tydz? 300zł. Więc zbieraj do nastepnego sezonu i kup sobie All-1, albo Ace 150. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.