ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 Właśnie - cóż to może być ? Znalezione w okopie na terenie byłego lotniskaW innym przypadku nie zainteresowało by mnie toPozdrawiam
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 Niby mechanizm spustowy !Ale to chyba jakieś tłoczki
zbyszek73 Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 czy to nie jest jakiś amortyzator??
lokfan Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 Witam!Kawałek niemieckiego samolotu. Porównaj sobie ten mniejszy element ze swojego zdjęcia z siłownikami hydrauliki sterów z Ju52. Z tym ze to nie koniecznie ciotka ju" te elementy były standaryzowane i używane w wielu modelach samolotów.Dla ułatwienia dodałem przymiar. Zmierz swoje.Pozdrawiam!lokfan
ZUBIKED Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 Dzięki Lokfan !Nie mam tego przy sobie by zmierzyć ale wygląda ma identyczne ( to na górze fotografii )Czyli co element sterów ?Pozdrawiam
Pytanie
ZUBIKED
Właśnie - cóż to może być ?
Znalezione w okopie na terenie byłego lotniska
W innym przypadku nie zainteresowało by mnie to
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.