jfkl Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Rok temu w Kanadzie w sklepie z uzywanym szmelcem" nabylem za $2 obrazek ,potrzebowalem ramki.W domu po wyjeciu obrazka z ramki zauwazylem ze jest on zagiety na spodzie - ktos , kiedys oprawil go w przykrotka ramke(widac to na zdjeciu - kilka cm.na dole bylo podgiete)Rozprostowalem , czytam i oczom nie wierze ......Dedykacja Prymasa Hlonda...Pozdrawiam , Jan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detek Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Kupione w antykwariacie lata temu, teraz odkurzone. Pamiętnik z wieloma wpisami, te dwa przykuwają uwagę:Wpis ułana w Kętach 20.02.1915 rokuMam nadzieję że się odczytacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detek Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st szeregowy Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 a to ze strychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Daro76 trafiłeś drugi raz taką samą fote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 9 Luty 2009 Autor Share Napisano 9 Luty 2009 Mogłem sie pomylić narazie pakuje wszystkie fotki w koperty i pewnie coś pomieszałem, jak to ogarne to bede wiedział czy są dwa czy to ja zdublowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 Festunguben wielkie dzięki, zdopingowałeś mnie do ogarnięcia fotek i tu taka mała niespodzianka. Obie fotki pochodzą ze Śląska ale napewno nie z tego samego antykwariatu bo delegacje miałem do różnych miast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 Różne adnotacje, widać ze jedna była w albumie druga ma nadruk i jest zapisana w formie pocztówki.Serdeczne pozdro Daro76. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.