thomson Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 Witam . Niedawno zrobiłem na nowo swojego mausera wz 29. Niestety brakuje mi stopki do kolby i ruchomej szyny celowniczej. Czy ktoś ma z was takie rzeczy. Chętnie bym to odkupił lub się zamienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Dział ogłoszeń to nie tu.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Szukaj na największym polskim portalu aukcyjnym. Tam powinny być takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 nie ma. mam wielki problem. doradzcie. ten maus. ma tak lezec w samej kolbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Jak to nie ma?? Nie wierze:))))Stopki kolby od polskiego i niemieckiego różnią się czymś??Dziś widziałem 3 sztuki. Trzeba być cierpliwym i przeglądać codziennie, aż będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 JAK SĄ stopki to powiedzcie kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.