kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Autografy z ostatniej fali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 zd.n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 zd.n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Las upomina sie o swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 WitamTe niby piorunochrony to może na rozwieszenie siatki maskującej???PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Olbrzymie drzwi już odjechały na złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Maniek ,dziwne że tylko przy tym jednym bunkrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Wejście do bunkra od góry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Dzisiaj już tylko duchy strzegą tego miejsca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Jeszcze osiem lat temu stacjonowało tu wojsko .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahon Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Kokesh, napisz z jakiej to miejscowości pod Warszawą, pracowałem w dwóch podwarszawskich dywizjonach (nie batalionach), byłem służbowo prawie we wszystkich ale ze zdjęć nie kojarzę miejsca, one były wszystkie takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 mahon ,może masz rację że chodzi o dywizjon ,batalion użyłem jako słowa klucza ,nie wiem czy tu był batalion czy dywizjon ,wiem że stały tu,, Newy''.A miejscowość to Rusieć .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 w Łebie są podobne obiekty,niestety bardzo wyszabrowanePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahon Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 63 dywizjon rakietowy - JW2380, rozformowany w 2000 roku, tak jak wiele innych podwarszawskich dywizjonów. W google znajdziesz więcej na temet 3 Warszawskiej Brygady Rakietowej.A w dywizjonie w Łebie byłem 2 miesiące na praktyce jako podchorąży. :-) Bardzo dobry dywizjon, zaraz przy plaży. Zaraz obok dywizjonu była jeszcze kompania radiotechniczna, koszary były wspólne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.