BLANK Napisano 17 Październik 2007 Autor Napisano 17 Październik 2007 Witam. Chciałbym sie dowiedzieć jak to jest z poszukiwaniami w niemczech. Czy legalne, czy można skarby legalnie przewieźd do polski? Mam nadzieje ze napisałem w dopowiednim dziale:)Pozdrawiam
BLANK Napisano 18 Październik 2007 Autor Napisano 18 Październik 2007 Ponawiam prozbe. Nikt nie pomoże?:(
Maniek7_2006 Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 WitamW Niemczech jest ponoć tak, że w niektórych landach można kopać legalnie, a w niektórych jest to kategorycznie zabronione. Ale jak jest na pewno to nie wiem. A fantów na legalu przewieźć nie można.PozdrO
BLANK Napisano 18 Październik 2007 Autor Napisano 18 Październik 2007 Dzieki za pomoc. Może ktoś wie coś jeszcze na ten temat?pozdro
u920 Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 W praktyce to wyglada takWszyscy co znalezli cos" wartosciowego to tylko w Bawarii(legalnie mozna sprzedac do muzeum)Pozostale landy nie mozesz dac sie zlapac czyli w nocy chodzisz z wykrywka znaczysz miejsca a w dzien kopiesz ja robie to inaczej zawsze chodzimy w 3 (jeden walczy z terenem pozostali robia za swiece") ale niemcy to cienki tematNo chyba ze chodzi o czasy vikingow .)))))))))) to inna sprawa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.