Darek419 Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Witam.Nie opłacało się.Ten sprzęt ma 2 lata.Za tę cenę kupiłbyś nowy -sprzęt-.pozdro.
krystian-szabla Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 DamianLca to dobrze bo nie mialem na celu ani cie obrazac ani denerwowac :)
kolekcioner13 Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 ja tez mam taka wykrywke nawet sporo nim znalazlem ale tylko na malej glebokosci bo juz na glebsze kopanie sie nie nadaje
DamianLca Napisano 20 Październik 2007 Autor Napisano 20 Październik 2007 O przynajmniej jeden kolega pociesz mnie na duchu:P
terenowiec69 Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 A co tu gadać-chiński badziew kupiłeś i tyle.
Igomas Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Trzeba nazywac rzeczy po imieniu, i nie ma cie co pocieszac. Widze tylko jedno rozwiazanie. Jak dostaniesz ten wykyrwacz, nawet nie otwieraj pudelka, zeby obejrzec ten sprzet", tylko od razu na allegro...
vismajor Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 Tym sprzętem " nie poszukasz - najtaniej wyjdzie, jeśli dołożysz do tych mam nadzieję jeszcze nie zapłaconych 300 zł i nabędziesz garetta 150 , 250 lub Ultrę.To najtańsza i najlepsza opcja.Swoją drogą zanim coś kupisz - prześledź posty na tym forum oraz na forum Theesaurus.Pozdrawiam
aniolg Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 witamtestowałem to md kiedyśszkoda pieniędzy lepiej te 3 stówki na piwo wydaćz takim wykrywaczem" znajdziesz może zakretke od słoika gdzieś pod ściółką albo kapsel nawieżchu. amatorszczyzna niewyważony . Szkoda twojego chodzienia i czasu . pozdrawiam.
BLANK Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Zakup lepiej HS-3 albo Rutus First ale nie MD :)
krokodyl13 Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Młody uparty Kolego nie kupuj żadnego MD.Zrobiłem to jakieś 2 m-ące temu.Pierwszy test w lesie i trochę łusek,na drugi dzień wskaźnik analogowy zaparował i przestał działać,sam Md zaczął też wydawać jakieś inne dziwne dźwięki od tych jakie był powinien wydawać.Odesłałem go do sprzedawcy(na całe szczęście kupiłem go nowego z gwarancją)z reklamacją,czekając na naprawę lub inny nowy MD,już go wystawiłem na allegro,znalazł sie kupiec za cenę o 1/4 niższą od tej,którą zapłaciłem faktycznie ale i tak byłem cały heppi".Teraz tylko sie martwiłem,żeby przesyłka z nowym reklamowanym u dystrybutora MD szybko dotarła do mnie z powrotem i nie daj Boże gdzieś po drodze sie nie zapodziała.Towar doszedł wymieniony na nowy a ja wcale go nie oglądając owinąłem w szary papier wypełniłem druk pocztowy i biegiem na pocztę nadać paczuszkę dla nowego właściciela.Ile mnie to zdrowia kosztowało,wiem tylko ja o pieniądzach nie wspomnę.Obecnie posiadam Tesoraka i to jest to.Dwa pierwsze wypady z moim nowym sprzętem przyniosły mi taką rekompensate za porażke z MD,że teraz się tylko z tego śmieje i nie pytaj się mnie co znalazłem,bo jakbym Ci napisał to i tak byś nie uwierzył. Trochę się rozpisałem.Pozdrawiam Wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.