Skocz do zawartości

Kupiłem pierwszą wykrywke / czy się opłacało??

DamianLca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Trzeba nazywac rzeczy po imieniu, i nie ma cie co pocieszac. Widze tylko jedno rozwiazanie. Jak dostaniesz ten wykyrwacz, nawet nie otwieraj pudelka, zeby obejrzec ten sprzet", tylko od razu na allegro...
Napisano
Tym sprzętem " nie poszukasz - najtaniej wyjdzie, jeśli dołożysz do tych mam nadzieję jeszcze nie zapłaconych 300 zł i nabędziesz garetta 150 , 250 lub Ultrę.To najtańsza i najlepsza opcja.
Swoją drogą zanim coś kupisz - prześledź posty na tym forum oraz na forum Theesaurus.
Pozdrawiam
Napisano
witam

testowałem to md kiedyś

szkoda pieniędzy lepiej te 3 stówki na piwo wydać
z takim wykrywaczem" znajdziesz może zakretke od słoika gdzieś pod ściółką albo kapsel nawieżchu. amatorszczyzna niewyważony . Szkoda twojego chodzienia i czasu .
pozdrawiam.
  • 1 month later...
Napisano
Młody uparty Kolego nie kupuj żadnego MD.Zrobiłem to jakieś 2 m-ące temu.Pierwszy test w lesie i trochę łusek,na drugi dzień wskaźnik analogowy zaparował i przestał działać,sam Md zaczął też wydawać jakieś inne dziwne dźwięki od tych jakie był powinien wydawać.Odesłałem go do sprzedawcy(na całe szczęście kupiłem go nowego z gwarancją)z reklamacją,czekając na naprawę lub inny nowy MD,już go wystawiłem na allegro,znalazł sie kupiec za cenę o 1/4 niższą od tej,którą zapłaciłem faktycznie ale i tak byłem cały heppi".Teraz tylko sie martwiłem,żeby przesyłka z nowym reklamowanym u dystrybutora MD szybko dotarła do mnie z powrotem i nie daj Boże gdzieś po drodze sie nie zapodziała.Towar doszedł wymieniony na nowy a ja wcale go nie oglądając owinąłem w szary papier wypełniłem druk pocztowy i biegiem na pocztę nadać paczuszkę dla nowego właściciela.Ile mnie to zdrowia kosztowało,wiem tylko ja o pieniądzach nie wspomnę.Obecnie posiadam Tesoraka i to jest to.Dwa pierwsze wypady z moim nowym sprzętem przyniosły mi taką rekompensate za porażke z MD,że teraz się tylko z tego śmieje i nie pytaj się mnie co znalazłem,bo jakbym Ci napisał to i tak byś nie uwierzył. Trochę się rozpisałem.Pozdrawiam Wszystkich.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie