Krystian_Kalisz Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 Witajcie !Moje kolejne pytanie z serii pytań to:Co pownienie posiadać i jak powinien wyglądać niemiecki sanitariusz z okresu II WŚ?Gdzie mogę znależć ten mundur i rzeczy?Jeżeli możecie podajcie linki do stron zajmujących się sprazedażą umundurowania do rekonstrukcji dokłądnie sanitariusza!Pozdrawiam i z góry serdeczne dzięi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Tematów takich było kilka, opcja Szukaj naprawdę działa (wpisz w nią sanitariusz"). W jednym z nich kol. sanitater rozpisał bardzo dokładnie elementy wyposażenia. Jest tego całkiem sporo, więc nie ma sensu wklejać.A tak poza tym po znajomych nickach widzianych na Allegro nie tylko ja zbieram jeszcze sprzęt do reko sanitariusza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_Kalisz Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 Dzięki wielkie :)to fajnie, że nie jestem sam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 To zależy - większa konkurencja = wyższe ceny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_Kalisz Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 no fakt :)a jakies stronki znasz może? prócz allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 znajdź Kaktus z AA7, jest tu na forum. Najlepszy niemiecki sanitariusz jakiego znam i w pełni profesjonalny - w Kosakowie ratował poparzonego czołgiste, a za profesjonalizm dostał podziekowania od lekazry z pogotowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Prócz tych z w.w. tematu to raczej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askaktus Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Osobą mającą największą wiedze w środowisku na temat sanitariusza WH jest Maciek - Hainrich . Dzięki jego uprzejmości staram się również zgłębiać jej tajniki Pozdrawiam ! Sanitariusz AA 7 Kaktus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.