Skocz do zawartości

Łowicz 2007 co poprawić?

jazlowiak

Rekomendowane odpowiedzi

Uwagi, pomysły, ciekawe propozycje pozwalają z optymizmem patrzeć w przyszłość ... ale należy jednak mieć na uwadze całokształt minionej imprezy i zwrócić uwagę na bardzo istotną kwestię - w niedzielę nie było dolewki kompotu :(
Patrząc przez pryzmat całokształtu zagadnienia można bylo odnieść wrażenie niepelnego ukompotowienia łowickiej rekonstrukcji.

A w sobotę była dolewka kompotu. Spadek standardów w ciągu dnia. Niebywałe!

Jedyne poważnego do czego mogę się przyczepić to praca ochrony. Balansowanie między autami a foto-..uj-wie-kto-zaproszonymi-ludkami-robiącymi-zdjęcia" jest autentycznie stresujące. Dodatkowo auto stojące na drodze szturmu. O dziwo nie zarysował go nikt.

Drugi dzień to po prostu za mała przestrzeń na taką ilość ludzi.

I osobiste pytanie:
Czy są tu rekonstruktorzy WH co ich w niewoli trzymałem, papierosem i wodą z manierki częstowałem?
Uważam, że świetnie nam to wyszło :) Kbk się mam nadzieję znalazł...?

Taaa...są Ci co ich papierosami i wodą częstowałeś, serdeczne dzięki, a maus się znalazł tak odpowiedzialnego podejścia do sprawy dawno nie widziałem, jeden z żołnierzy wojska polskiego nosił dwa zdobyczne" plus swojego, nie zostały porzucone na pastwę losu"-BRAWO! Bycie w takiej niewoli to zaszczyt!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie