okejos Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 hehehe pojawia sie na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do Broni! Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Uwagi, pomysły, ciekawe propozycje pozwalają z optymizmem patrzeć w przyszłość ... ale należy jednak mieć na uwadze całokształt minionej imprezy i zwrócić uwagę na bardzo istotną kwestię - w niedzielę nie było dolewki kompotu :( Patrząc przez pryzmat całokształtu zagadnienia można bylo odnieść wrażenie niepelnego ukompotowienia łowickiej rekonstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Znaczy się wypada ze organizatorzy nie byli dość kompotentni.A może kompotencji zabrakło tylko niektórym rekonstruktorom? Taki Okejos nie dostał i musiał kaca leczyć wodą...? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrak Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 A w sobotę była dolewka kompotu. Spadek standardów w ciągu dnia. Niebywałe!Jedyne poważnego do czego mogę się przyczepić to praca ochrony. Balansowanie między autami a foto-..uj-wie-kto-zaproszonymi-ludkami-robiącymi-zdjęcia" jest autentycznie stresujące. Dodatkowo auto stojące na drodze szturmu. O dziwo nie zarysował go nikt.Drugi dzień to po prostu za mała przestrzeń na taką ilość ludzi.I osobiste pytanie:Czy są tu rekonstruktorzy WH co ich w niewoli trzymałem, papierosem i wodą z manierki częstowałem? Uważam, że świetnie nam to wyszło :) Kbk się mam nadzieję znalazł...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 jak nazwac policje lotniczą ? powietrzówka? ciesz sie ze cie nie zatrzymali w powietrzu i nie dmuchałes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art234 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Taaa...są Ci co ich papierosami i wodą częstowałeś, serdeczne dzięki, a maus się znalazł tak odpowiedzialnego podejścia do sprawy dawno nie widziałem, jeden z żołnierzy wojska polskiego nosił dwa zdobyczne" plus swojego, nie zostały porzucone na pastwę losu"-BRAWO! Bycie w takiej niewoli to zaszczyt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.