Krystian_Kalisz Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 Witajcie !Mam pytanie, a mianowicie czy w Kaliszu istnieje jakaś grupa rekonstrukcyjna dokładnie okres II Wojny Światowej ?Proszę o pomoc i z góry dzięki ;)Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Zwą się Mocarze Rekonstrukcji, Replikatorzy Chistorii.(ps ta pani w ubraniu i w czapce tez 'walczyła') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Co to za cudaki...? Chodzi mi o tych w czarnych mundurach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Z tego co mi wiadomo to nie ma w kaliszu żadnej grupy reko. Za to osoby z Kalisza należą do grup reko w innych miastach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_Kalisz Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 haha no moi starsi koledzy" na zdjęciu wyglądają cudacznie naprawdę ! hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_Kalisz Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 ale chwała im za to co robią, że w ogóle coś się dzieje w tym moim małym mieście !Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Nie takim znowu małym :-) 100k mieszkańców.Krystian- mógłbyś sie ze mną skontaktować na gg? nr 5811425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 tak chwała im za to ze z reko robia cyrk :-)ci przebierancy to strazacy! lub ss trupen gruppe wolfensztajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek2 Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Krystian jeśli mogę prosić o kontakt na mikolaj.klorek(at)odwach.aplus.pl Pozdrawiam MikołajSRH Odwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_Kalisz Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 okej już się odzywam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.